Anketa: Ak cestujete prímestskou dopravou, ako hodnotíte augustové zmeny v regionálnej autobusovej doprave?

Iveco Crossway 12M #BL-062JB sa cestou do Malých Levárov zastaví na stanici v Malackách
Foto © Dispecer
prevažne pozitívne (48 %)
mierne pozitívne (4 %)
neutrálne (4 %)
mierne negatívne (3 %)
prevažne negatívne (28 %)
ešte neviem (14 %)

	

Komentáre

Pridať príspevok

Pridať odpoveď

Upraviť príspevok

Login
Heslo
K príspevku je možné pridať najviac 5 súborov vo formátoch JPG, PNG, GIF a PDF (max. 32 MB). Ku každému súboru je možné pripojiť bližší textový opis. Pridaním súborov súhlasíte s Podmienkami používania.
Reakcia na: ondrej.blazko #8:
Nešlo to lebo sa tam nedá dať viac ako 1 prestup skús ubian
Reakcia na: Melange #9:
bohuzial ja myslim na MAPU kde dam svoju polohu... svoju aktualnu polohu mimo zastavky (v budove radnice napriklad)... bod kam sa chcem dostat( napriklad nemocnicu
) a na mape mi vyhodnoti ze sa mi oplati ist na zastavku XY(aj ked je peso dalej ako zastavka XX) a vystupim na zastavke AC (peso o 1 minutu dalej ako zastavka BC avsak tam pridem o 30minut celkovo skor...)pridem tam vtedy a vtedy + bude ma to stat 2€, pripadne si navolim max. mnozstvo prestupov.. Jednoducho interaktivna mapa a nie nahrady inych spolocnosti a subjektov ako integrovana doprava... dakujem
Reakcia na: Mike #4:
https://www.mojbus.sk/#tableDisplay2... jednoducho mi to nefunguje.. chcem sa dostat z Pezinok- namestie do BA nam. Ludovita Stura a neexistuje spojenie..., nehovoriac o tom ze som si to chcel vyznacit na danej mape ale neslo to (musel som to prepisovat do okienok...)
Reakcia na: mamamaria #5:
Keď sa pridajú spoje na Sever, ozvú sa z Muškátu, keď sa pridali spoje na Muškát, ozvú sa zo Severu. Z nemocnice ide +- rovnaký počet spojov v rannej špičke ako pôvodne, v sumáre za celý deň by mal byť ten počet ešte vyšší.
Priamy spoj zo Severu zachádza v Juri aj cez Kačačnice, aj cez námestie, ale kto chce rýchlu dopravu môže v Pezinku ísť na vlak. Tá 522ka má príchod na žel. stanicu 7:02, o 7:10 ide REX na Nové Mesto, o 7:17 ide REX na hlavnú stanicu. To je zrovna taký čas, že na Račianskej sú už najväčšie kolóny a všetky spoje SL meškali aj po starom.

Poobede ide 522 na Sever vždy zo žel. st. :37, čo je prípoj od tzv. systémového osobáku (ten, ktorý chodí z hlst vždy :09). Tie meškávajú oveľa menej, ako busy.
Ale ako napísal david1, pokiaľ si mesto Pezinok priplatí za ďalšie spoje tzv. MHD (linka 522), kľudne môže mať medzi stanicou a Severom interval aj 5 minút. (Malacky si platia vlastnú MHD a aj Senec).
Reakcia na: mamamaria #5:
Na častejšie spoje počas špičiek v rámci MHD PK treba zatlačiť na magistrát mesta Pezinok.
Vlaky stoja v Pezinku každých 15-20 min. v špičke.
Priame spoje aj tak stáli v zápchach v Pezinku a potom na Račianskej.
Väčšina cestujúcich vraví, že"katastrofa"
V Pezinku z najväčšieho a navzdialenejšieho sídliska Sever, ktoré má približne 6000 obyvateľov nie sú dostatočne časté prípoje k vlakom, ani od vlakov- hodinové intervaly nestačia. Navrhujem obnoviť priame autobusové spoje do Bratislavy, tak ako fungovali 24 rokov od 1994-eho roku z Nemocnice, cez Cajlu a sídl. Sever na AS BA aspoň napríklad o 6,15, 7,15, 8,15 a rovnako po práci a škole z AS o 16,10, 17,10, 18,10, aby nemuseli unavení ľudia toľko prestupovať a čakať na spoje.
Ranný priamy spoj, ktorý ponechali má viac ako 30 zastávok + vyhliadkovú okružnú jazdu po Svätom Jure, čo ľuďom ponáhľajúcim sa načas do práce naozaj nevyhovuje.
Keďže Pezinok zahŕňa 5 zón- všetci si nedobrovoľne kupujeme 90- minútové lístky, aj keď nevyužívame MHD v BA, čím dotujeme oproti jazde v Trnavákoch BID o 30% z ceny lístka. To by si naozaj zaslúžilo, aj trošku komfortnejšie cestovanie 🙂
Grafikony fungujú iba na papieri, šoféri nemajú šancu dodržať predpokladaný čas príchodu- ešte ani raz sa mi po práci nepodarilo z námestia chytiť prípoj mestskej dopravy, ktorý mi ponúkol program cp.sk.... a ďaľší spoj o hodinu....
Reakcia na: AndyNO #2:
poslite mi prosim presny link n danu mapu... dakujem
Reakcia na: ondrej.blazko #1:
Podľa polohy si trasu a dĺžku trasy môžete pozrieť na mojbus.sk a cenu na idsbk.sk ?
treba spracovat interaktivnu mapu kde zaznacim svoju polohu a miesto kam sa potrebujem dostat, a nasledne mi zobrazi trasu, cenu, cas a alternativnu trasu...

Ďalšie ankety