Anketa: Motivujú vás modernizované električkové trate k častejšiemu využívaniu MHD?

#7429,  4, Karlova Ves, obratisko Kútiky
Foto © DuPe
áno (82 %)
nie (16 %)
neviem (2 %)

	

Komentáre

Pridať príspevok

Pridať odpoveď

Upraviť príspevok

Login
Heslo
K príspevku je možné pridať najviac 5 súborov vo formátoch JPG, PNG, GIF a PDF (max. 32 MB). Ku každému súboru je možné pripojiť bližší textový opis. Pridaním súborov súhlasíte s Podmienkami používania.
No tak minimalne uroven zastavok na modernizovanych tratiach sla hore, cize ked nic ine, aspon pri cakani sa clovek lepsie citi.
Reakcia na: N/A #7:
Zatiaľ ešte nebolo zverejnené ani vyzvanie na predkladanie žiadosti o nenávratný finančný príspevok z OP II, takže na vypísanie verejného obstarávania si ešte počkáme. Pôvodne sa mali vyzvania na nákup električiek a trolejbusov zverejňovať v septembri, následne to zmenili v pláne vyzvaní na október a stále to vyhlásené nebolo. V októbri stihli akurát zverejniť vyzvania na predkladanie ŽoNFP na projekčné práce modernizácie údržbovej základe vo vozovniach Krasňany a Jurajov Dvor.
Reakcia na: Valec #6:
Inak čo sa týka druhého bodu, nemalo byť niekedy v tejto dobe (október/november) vypísané VO na nové električky?
Reakcia na: Viko #5:
Pomalá, stará, drahá, treba X krát prestupovať.... a modernizácia trate z toho vyriešila akurát prvý bod, preto hovorím, že je to len jedna časť skladačky.

Inak, celkom vhodne na túto otázku odpovedá aj obrázok v dispečerskom fóre pridaný cca v čase môjho príspevku. 😉
Reakcia na: Valec #3:
Modernizovaná trať (rovnejšia, rýchlejšia, na čakanie príjemnejšia) s vozidlami v dobrom stave totiž nepôsobí ako socka, ktorej sa priemerný občan túži oblúkom vyhnúť...

Lebo tvoja poučka znie rozumne, len väčinou sťažovatelia jedným dychom hovoria, že bratislavská MHD je pomalá a stará, takže evidentne to pre nich hrá nemalú rolu.
Reakcia na: Valec #3:
No, predsa kvalita trate ovplyvní potom "zážitok z jazdy", teda to spomínané pohodlie... Samozrejme, iba čiastočne, ale nepovedal by som, že je to úplne zanedbateľná položka. 😉
Neviem, ako ma má modernizovaná trať motivovať. Voľba dopravného prostriedku predsa záleží od toho, či sa do cieľa dostanem za primeraný čas a za primeraného pohodlia. Či sa pritom veziem po modernizovanej alebo rozpadávajúcej sa trati je len malý dielik celej skladačky.
Reakcia na: N/A #1:
Ankety zachytávajú aj bežných návštevníkov tejto stránky (aj tých, čo ju považujú za oficiálnu stránku DPB 😉 ), nielen miestnu šotokomunitu
Neviem, či sme práve reprezentantívna vzorka. Viem si predstaviť, koľko "áno" by tu dostala anketa "Motivuje vás častejšie nasadzovanie Karos a Ikarusov k častejšiemu využívaniu MHD?". 😃

Ďalšie ankety