Anketa: Ako hodnotíte zavedenie tretej etapy IDS BK a zmeny s tým spojené?

Logo IDS BK
Foto © Bratislavská integrovaná doprava
vysoko pozitívne (6 %)
skôr pozitívne (7 %)
neutrálne (7 %)
skôr negatívne (6 %)
veľmi negatívne (67 %)
ešte neviem (7 %)

	

Komentáre

Pridať príspevok

Pridať odpoveď

Upraviť príspevok

Login
Heslo
K príspevku je možné pridať najviac 5 súborov vo formátoch JPG, PNG, GIF a PDF (max. 32 MB). Ku každému súboru je možné pripojiť bližší textový opis. Pridaním súborov súhlasíte s Podmienkami používania.
Malo by sa spravit, ze pri registracii sa povinne opise "Toto nie je oficialna stranka DPB" ☺ Mozno to tu hned bude kludnejsie ?
Reakcia na: RobertBorak #6:
A vy sa zas mozte hanbit za slovo "hambit".
TOTO NIEJE OFICIALNA STRANKA DPB ale stranka pre fanusikov MHD!!!

P.s kedze ste to pri registracii prehliadli, chcete poslat kontakt na dobreho ocneho na kramaroch? 😃
Je to neobyčajné nehorázné zdražovanie.Bohovský podporujú ľudí aby nechali doma auto a išli do práce MHD.Môžete sa hambiť.
Reakcia na: Dorien #4:
Pravda az na to nabalenie sa: To bolo urcite jednoduchsie v starom systeme.
Absolútna nepripravenosť a úplný fail. Nikde žiadne informácie. O zavedení som sa dozvedel náhodou pri hľadaní odpovede prečo si ako blbci musíme označovať lístok v MHD vpravo. K dnešnému dňu asi toľko, že v regióne sa lístky (ak človek išiel vlakom) dali kúpiť len v predajni ZSSK, kde tety bohužiaľ mali problém. V stánkoch o nových lístkoch ani poriadne nevedia. Takisto v BA, ak nemám kúpený lístok vopred, tak treba platiť peniaze navyše, keďže lístky su k dispozícii len vo vybraných predajniach...tak namiesto toho, aby som si rovno kupíl lístok na potrebný počet zón, musím najskôr kúpiť lístok aby som sa vôbec mohol dostať na stanicu a až tam kúpiť požadovaný listok. O tom, ze ZSSK nebola schopná zabezpečiť označovače lístkov ani nehovorím. Už len to, aby si človeko označil lístok ešte pred nástupom...
Zase sa raz niekto pekne nabalil a odnesú to obyčajný ľudia...
toto hovori za vsetko : /
Reakcia na: Kanarcan #1:
V súvislosti s dnešnou zmenou servera iMHD.sk nastal pri hlasovaní technický problém, a približne do 13:00 bolo uložených len niekoľko hlasov. Už je porucha odstránená a je možné štandardne hlasovať.
Hlasovanie je bud manipulovane alebo nefunguje. Vobec sa mi nezobrazil moj hlas tak ako som zahlasoval. !!!

Ďalšie ankety